Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Kindershows van Jeroen 

Kindershows van Jeroen's Jeugdshow

Jeroen's Jeugdshow is al jaren een begrip in Nederland. Op vele kinderevenementen was Jeroen's Jeugdshow reeds te gast. Jeroen werkte en werkt voor grote merken als Jumbo Supermarkten, Jamin en Sportfondsen Nederland.

Jeroen's Jeugdshow boeken voor een optreden?

De kindervoorstellingen van Jeroen's Jeugdshow kunnen geboekt worden voor de meest uiteenlopende evenementen. De pluspunten wanneer je een show van Jeroen boekt:

  • Jarenlange ervaring
  • Interactieve show
  • Anders dan alle andere kindershows
  • Gemiddeld gewaardeerd met een 9
  • Zeer geschikt voor grote groepen kinderen
  • Standaard meet & greet na ieder optreden (mits niet mogelijk i.v.m. volgend optreden)

Jeroen's Jeugdshow

Uw jeugdige publiek krijgt hier heel veel spannende dingen voorgeschoteld. Een trendy show voor de jeugd en iedereen die zich jeugdig voelt.
Kids en volwassenen volgen relaxed het spektakel.

Jeroen's Verkeers Show

Een trendy verkeersshow voor de jeugd. Geboeid volgen zij de show met een hoog leer- en meedoegehalte. Schijnbaar moeiteloos bespeelt Jeroen het publiek op een gezellige, uitdagende wijze.

Kids Presentator Jeroen

Jeroen is een allround entertainer, die al menig evenement op originele wijze aan elkaar gepraat heeft. Zijn positieve, innemende wijze van presenteren heeft een inspirerende werking op het jeugdige publiek.

Direct contact:

Wil je meer weten over Jeroen's Jeugdshow?  Vul onderstaand formulier in.

versturen